Besteed uw IT uit met Managed Services

Managed Services

Met Managed Services kiest u zelf welke onderdelen van uw IT-omgeving u uitbesteedt voor een ultieme ontzorging.

Managed Services icon

Stel zelf uw pakket samen en ontvang een offerte op maat.

Kies een servicecontract bij uw Managed Services

Servicecontracten

Bij de modules waarop u intekent, kiest u een onderliggend serviceniveau. Zo bepaalt u welke ondersteuning u wenst bij uw Managed Services.

Servicecontracten overview

Aurelium deelt kennis

Lees onze blogs

14/11/2023

Werk vlotter met Microsoft Teams

Kort door de bocht is Microsoft Teams de opvolger van Skype. U kunt ermee chatten en videobellen. Maar Teams is naast nieuwer ook slimmer, makkelijker en veelzijdiger. Hoe kan Microsoft Teams u helpen om efficiënter samen te werken en dus vlotter uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken?

microsoft-teams
07/11/2023

Zo digitaliseert u op maat van uw bedrijf

Hoe zit het met de digitale maturiteit van uw bedrijf? Hoe kiest u bij digitalisering de juiste prioriteiten én hoe houdt u het budget onder controle? Ontdek de antwoorden in onderstaande blog!

Digitalisatie
13/10/2023

Wat kan Microsoft Dynamics 365 voor uw bedrijf doen?

Microsoft Dynamics 365 bundelt een aantal slimme applicaties die bedrijfsprocessen integreren en optimaliseren. Ontdek de vele voordelen voor zowel bedrijven in de dienstensector als de maakindustrie.

ERP-CRM

Wat doet Aurelium nog?

Explore

Een Explore traject geeft een duidelijk overzicht van uw huidige IT-omgeving. Dankzij concreet optimalisatieadvies krijgt u een gericht toekomstperspectief. Zo weet u meteen wat uw organisatie nodig heeft.

Explore
Training

Om IT strategisch te benutten, moeten medewerkers, management en interne IT-verantwoordelijken de verschillende tools en mogelijkheden grondig kennen. Aurelium biedt aangepaste IT-trainingen aan om u en uw collega's efficiënter met uw tools te laten werken en zo de productiviteit te verhogen.

trainingen