Besteed uw IT uit met Managed Services

Managed Services

Met Managed Services kiest u zelf welke onderdelen van uw IT-omgeving u uitbesteedt voor een ultieme ontzorging.

Managed Services icon

Stel zelf uw pakket samen en ontvang een offerte op maat.

Kies een servicecontract bij uw Managed Services

Servicecontracten

Bij de modules waarop u intekent, kiest u een onderliggend serviceniveau. Zo bepaalt u welke ondersteuning u wenst bij uw Managed Services.

Servicecontracten overview

Aurelium deelt kennis

Lees onze blogs

14/02/2024

Geef uw bedrijf een AI-boost met Copilot voor Microsoft 365

Copilot voor Microsoft 365 is voortaan beschikbaar voor ondernemingen van gelijk welk formaat, dus ook voor kmo’s. Ook uw bedrijf doet wellicht zijn voordeel met deze fel bejubelde AI-tool.

AI
07/02/2024

Wat betekent de NIS2-richtlijn voor de cyberbeveiliging van uw organisatie?

Storingen of onderbrekingen van kritieke infrastructuur als gevolg van een cyberaanval kunnen dramatische gevolgen hebben, zoals tekorten in de bevoorrading en verstoringen van de openbare veiligheid. De Europese Unie wil met de NIS2-richtlijn de cyberweerbaarheid van kritieke bedrijven en instellingen verhogen.

cybersecurity
22/01/2024

Wat is quishing en hoe wapent u zich ertegen?

QR-codes zijn handig, makkelijk en dus alomtegenwoordig. Helaas misbruiken cybercriminelen ze ook om gegevens te stelen. Hoe werkt ‘quishing’ of QR-code phishing en hoe beschermt u zich ertegen?

Phishing

Wat doet Aurelium nog?

Explore

Een Explore traject geeft een duidelijk overzicht van uw huidige IT-omgeving. Dankzij concreet optimalisatieadvies krijgt u een gericht toekomstperspectief. Zo weet u meteen wat uw organisatie nodig heeft.

Explore
Training

Om IT strategisch te benutten, moeten medewerkers, management en interne IT-verantwoordelijken de verschillende tools en mogelijkheden grondig kennen. Aurelium biedt aangepaste IT-trainingen aan om u en uw collega's efficiënter met uw tools te laten werken en zo de productiviteit te verhogen.

trainingen