Over Aurelium & Konica Minolta

Aurelium specialiseert zich in IT-oplossingen voor KMO’s en ondersteunt hen als strategische IT-partner in hun digitale transformatie. Door technologieën innovatief en strategisch in te zetten, helpen we onze klanten succesvol te blijven in een steeds veranderende bedrijfsomgeving.

In 2018 bundelden we de krachten met Konica Minolta. Zo kunnen we een ruimer aanbod voorzien, terwijl onze klanten kunnen blijven genieten van onze flexibiliteit en focus op kwaliteit.

Wat kan Aurelium voor uw bedrijf betekenen?

IT Infrastructuur

Uw ICT-infrastructuur is een kritische succesfactor geworden voor het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen. Daarom is het belangrijk om deze regelmatig bij te stellen en te optimaliseren.

Strategie

Het strategisch inzetten van uw ICT bepaalt de overlevingskansen van uw bedrijf in deze tijden van digitale transformatie en permanente disruptie. Tijdens het gratis CEO-consult nemen we uw ICT-strategie onder de loep.  

Audit

ICT moet tot de continuïteit, de productiviteit, de kostenefficiëntie en de bedrijfsresultaten. Aan de hand van onze audits verzekert u zich van een optimale ROI van uw ICT-investeringen.

Service & Support

Een vlotte ICT-dienstverlening is essentieel voor uw bedrijfssucces. Onze specialisten ontzorgen uw organisatie en laten uw ICT optimaal  bijdragen tot uw bedrijfsstrategie. Zo kunt u zich focussen op de core business van uw organisatie.

Ontdek de gebruiksklare SharePoint-omgeving van Aurelium