aurelium-it-infrastructuur

IT Infrastructuur

Uw IT-infrastructuur is een kritische succesfactor geworden voor het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen. Daarom is het belangrijk om deze regelmatig bij te stellen en te optimaliseren.

aurelium-solutions

Solutions

Het strategisch inzetten van uw IT bepaalt de overlevingskansen van uw bedrijf in deze tijden van digitale transformatie en permanente disruptie. Tijdens het gratis CEO-consult nemen we uw IT-strategie onder de loep.  

managed services

Managed services

Door het beheer van uw IT uit te besteden aan onze experts kunnen uw medewerkers altijd en overal veilig en efficiënt werken. Met onze Managed Services dragen we onze missie onverminderd uit: technologie omzetten in concrete oplossingen die bijdragen aan het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen.

Explore Trajecten

Explore

IT moet tot de continuïteit, de productiviteit, de kostenefficiëntie en de bedrijfsresultaten. Aan de hand van onze explore trajecten verzekert u zich van een optimale ROI van uw IT-investeringen.

aurelium-training

Training

Uw medewerkers zijn belangrijk voor uw organisatie. Wij helpen ze met plezier op weg om de beschikbare technologie zo optimaal mogelijk in te zetten. Ook hier op maat en met de focus op uw medewerkers en uw doelstellingen. Zo bent u zeker dat uw medewerkers uw IT investeringen optimaal benutten en er dus het optimale rendement uit halen!

Service & Support

Service & Support

Een vlotte IT-dienstverlening is essentieel voor uw bedrijfssucces. Onze specialisten ontzorgen uw organisatie en laten uw IT optimaal  bijdragen tot uw bedrijfsstrategie. Zo kunt u zich focussen op de core business van uw organisatie.

Onze USP's

Ervaring & expertise

Technologie omarmd

Onstuitbare innovatiedrang

Flexibele samenwerking

Langetermijnvisie

Laagdrempelig

Onze Partners

Hewlet Packard Enterprise logo
aruba networks logo
Microsoft Logo
HP logo
watchguard logo