Uw ICT-omgeving is een essentieel deel van uw bedrijf. En net omdat het zo'n belangrijk onderdeel is, kan het grote gevolgen hebben voor uw bedrijf als uw ICT-omgeving en de investeringen erin niet zijn afgestemd op uw bedrijfsdoelstellingen. Het is dan ook van strategisch belang om uw ICT-omgeving te optimaliseren en uw ICT-investeringen af te stemmen op die bedrijfsdoelstellingen.

Investeringen en doelstellingen op elkaar afstemmen

Maar hoe gaat u nu na of uw ICT-investeringen en uw doelstellingen wel op de juiste lijn liggen? En hoe ontdekt u waar de pijnpunten liggen, welke elementen u juist nodig heeft om uw doel te bereiken en welke opportuniteiten nu niet optimaal benut worden? Het Aurelium ICT Explore traject kan u hierbij helpen. 

Wat is een ICT Explore traject?

Werkwijze

Tijdens een ICT Explore traject brengen de ervaren ICT-consultants van Aurelium uw volledige ICT-omgeving in kaart. We zorgen daarbij voor een volledig overzicht van uw bestaande configuratie, de mogelijke risico's, bestaande conflicten en belangrijke aandachtspunten.

Op basis van dit traject ontvangt u van ons een onafhankelijk en neutraal advies, waarmee u vervolgens aan de slag kan om de ROI van uw ICT-investeringen te optimaliseren. Op die manier proberen we een optimaal evenwicht tussen ICT-investeringen en bedrijfsdoelstellingen te bereiken.

  Aurelium ICT Audit stappen

  Resultaten

  Na het ICT Explore traject ontvangt u:

  • een helder getekend schema van uw ICT-infrastructuur,
  • een beschrijving  van alle toestellen en de opbouw van de ICT-omgeving,
  • een overzicht van alle beveiligingen en garanties, en back-up & recovery-oplossingen,
  • een inventarisatie van de aanwezige software,
  • een evaluatie van de stabiliteit & efficiëntie van het netwerk,
  • een rapport met conclusies en aanbevelingen.

  Uw ICT-omgeving volledig in kaart gebracht

  Het ICT Explore traject van Aurelium brengt uw volledige ICT-omgeving in kaart. Heeft u behoefte aan een specifiekere analyse, waarbij meer aandacht wordt besteed aan bepaalde cruciale elementen? Geen probleem. Aurelium biedt een divers pakket aan Explore trajecten aan om alle elementen van uw ICT-infrastructuur te onderzoeken. Heeft u toch nood aan een Explore traject op maat? Dan stellen we die met plezier in samenspraak met u op.

  Haalt u een maximale ROI uit uw ICT? Vraag uw ICT Explore traject aan.

  Gerelateerde oplossingen

  Bent u klaar voor de cloud? Met het Cloud Explore traject migreert u uw mailsysteem met een gerust hart naar de cloud.

  Een ICT Quick Explore traject van Aurelium geeft u snel en efficiënt inzicht in uw ICT-omgeving en toont u de weg naar verbetering.

  Hoe kwetsbaar is uw onderneming? Het Security Explore traject brengt alle risico's duidelijk voor u in kaart en adviseert voor een optimale veiligheid.