Hoe veilig is uw ICT-infrastructuur? Hoe kwetsbaar is uw onderneming eigenlijk? De gevolgen van veiligheidsissues kunnen catastrofaal zijn voor uw bedrijf: data gaan verloren, worden gestolen of misbruikt, bedrijfskritische processen vallen stil, uw bedrijfsimago lijdt ernstige schade en uw klanten verliezen hun vertrouwen.

Doeltreffende digitale bescherming dankzij een Security Audit

Hoe voorkomt u dat data gestolen worden? Hoe bent u snel terug operationeel, wanneer de ICT-infrastructuur uitvalt door een veiligheidsissue? Hoe vermijdt u dat data dan verloren gaan? Hoe beperkt u de blootstelling aan gevaren van buitenaf?

Onze Security Audit biedt antwoorden op al deze vragen. Deze uitgebreide analyse neemt niet alleen uw hardware, maar ook uw software, besturingssystemen, wachtwoordbeheer, back-up & recovery-oplossingen,... onder de loep. Want het zijn niet alleen virussen die uw bedrijfscontinuïteit in het gedrang brengen.

Wat is een Security Audit?

Tijdens een Security Audit brengen de gespecialiseerde security consultants van Aurelium de bestaande risico's voor u in kaart.  Ze analyseren uw bestaande ICT-omgeving en zorgen voor een duidelijk overzicht van de huidige risico's, kwetsbaarheden en belangrijke aandachtspunten.

Op basis van deze analyse formuleren de Security Experten onafhankelijk en neutraal advies, zodat u een doordacht en doeltreffend security-beleid kunt doorvoeren.

Werkwijze

Hoe gaan onze security consultants te werk tijdens een Security Audit?

Fase 1: Security analyse

  • Volledige inventaris van aanwezige veiligheidsprocedures, -policies, hardware, software, back-up & recovery-oplossingen.
  • controle van huidige configuraties en aftoetsen van procedures tegenover reële bedreigingen.

Fase 2: Security optimalisatie

  • evaluatie van risico's en optimalisatie-mogelijkheden.
  • presentatie van bevindingen, aanbevelingen en stappenplan.
aurelium-internet-safety-audit-stappen

Een Security Audit brengt uw risico's duidelijk in kaart

Onze ervaren Security Experten achterhalen welke dreigingen en risico's de continuïteit van uw onderneming in het gedrang brengen. Ze begeleiden u bij het optimaliseren van de veiligheid van uw ICT-omgeving. 

Wil u weten hoe kwetsbaar uw bedrijf is en wat u eraan kunt doen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek rond ICT security en ontdek wat een security audit voor uw organisatie kan betekenen. 

New Call-to-action

Gerelateerde oplossingen

Bent u klaar voor de cloud? Met de Cloud Audit migreert u uw mailsysteem met een gerust hart naar de cloud.

Haalt u een maximale ROI uit uw ICT-omgeving? De ICT Audit stemt doelstellingen en investeringen optimaal op elkaar af. 

Een ICT Quickscan van Aurelium geeft u snel en efficiënt inzicht in uw ICT-omgeving en toont u de weg naar verbetering.