18/06/2024

Welke voordelen en uitdagingen biedt artificiële intelligentie voor uw organisatie?

Met de doorbraak van ChatGPT en Copilot verankert artificiële intelligentie (AI) zich ook in onze bedrijfswereld. Welke voordelen en uitdagingen schept AI voor uw organisatie? En hoe gaat u er best mee om?

AI
04/06/2024

Ook kmo’s kiezen beter voor de cloud

Terwijl bijna 90 procent van de Belgische bedrijven met meer dan 500 werknemers in de cloud werkt, ging nog maar een kwart van de bedrijven met minder dan 50 mensen overstag. Hoog tijd voor een inhaalbeweging, kmo’s!

Cloud
17/05/2024

Hoe AI en BI elkaar én uw organisatie versterken

AI en BI: ze lijken samen te horen zoals Yin en Yang. Artificiële intelligentie (AI) en business intelligence (BI) zijn weliswaar erg verschillend, maar toch zeer complementair. Ontdek wat dit powerduo voor uw organisatie kan doen.

AI en BI
03/05/2024

Kies voor heldere interne communicatie met Microsoft 365

Microsoft 365 is wellicht ook voor uw bedrijf de uitgelezen interne communicatietool. Misschien kunt u er meer uithalen dan u denkt. Want met het inbegrepen SharePoint Online, Viva Engage en Teams beschikt u over een performant intranet, een levendig intern sociaal netwerk én een handige chat- en vergadertool waar zowel kantoorwerkers als telewerkers makkelijk mee kunnen werken.

internal communication
22/04/2024

Waarom u via datacentralisatie meer uit AI haalt

Opgroeiende kinderen moeten flink eten. Ook artificiële intelligentie (AI) moet goed gevoed worden om de kinderschoenen te ontgroeien. Precies daarom is het belangrijk om data – dé voedingsbodem voor kennis, innovatie en groei – zoveel mogelijk te centraliseren.

Haal meer uit AI via datacentralisatie!
08/04/2024

Hoe kiest u de ideale IT-partner?

Steeds meer bedrijven kiezen voor IT-outsourcing. Logisch, zo krijgt u toegang tot expertises en vaardigheden die niet of onvoldoende beschikbaar zijn in uw organisatie. Bovendien kunnen uw medewerkers zich beter focussen op uw kernactiviteiten. Maar hoe kiest u een IT-partner die perfect bij de behoeften van uw organisatie past?

Ontdek onze 5 selectietips!
25/03/2024

Stroomlijn uw digitale organisatie met een modern intranet

Hoe verloopt de interne communicatie in uw organisatie? En hoe delen collega’s belangrijke informatie? Wellicht hebt u daar, zoals heel wat Belgische organisaties en bedrijven, een intranet voor.  

Stroomlijn
11/03/2024

Hoe data uw bedrijfsprocessen verbeteren

Gegevens kundig verzamelen en analyseren is cruciaal voor een soepele digitale bedrijfsvoering. Hoe dragen slimme data bij tot betere beslissingen en dus optimalisatie en groei?

Data
14/02/2024

Geef uw bedrijf een AI-boost met Copilot voor Microsoft 365

Copilot voor Microsoft 365 is voortaan beschikbaar voor ondernemingen van gelijk welk formaat, dus ook voor kmo’s. Ook uw bedrijf doet wellicht zijn voordeel met deze fel bejubelde AI-tool.

AI