13 mrt 2020
Gert Lambers

Het zijn hectische tijden. Voor iedereen. En het gaat wellicht nog wel even duren. We gaan hier niet alle maatregelen opsommen en herhalen, want van zodra we ze geschreven hebben, zijn ze wellicht al achterhaald.

Eentje waar we wel van overtuigd zijn is dat paniek, altijd en zeker nu, een slechte raadgever is. En bovendien niet nodig. Laat ons met z’n allen creatief zijn en kijken wat we kunnen doen om ons aan te passen om zo de komende weken zo goed mogelijk door te komen. Gewoon omdat wij liever in oplossingen denken dan in problemen!

Ons team is alvast met groot enthousiasme en inzet (that’s why I love these guys and girls) aan het kijken hoe wij onze klanten en andere bedrijven kunnen helpen om te blijven opereren in tijden van Corona. In de officiële communicatie van de overheid lezen we onder het hoofdstuk "wat het werk betreft" het volgende: "Iedereen blijft in de mate van het mogelijke aan het werk maar telewerk moet worden bevorderd en zo nodig versterkt".

Wel daar kunnen wij ons steentje aan bijdragen! Als ICT infrastructuur partner is het organiseren van veilig en performant thuiswerk en telewerk één van onze specialiteiten. Veel bedrijven beschikken trouwens over de nodige technologie maar hebben deze tot op vandaag nog niet optimaal in gebruik genomen!

We gaan proberen om via deze weg de komende dagen alvast wat tips te delen om de infrastructuur die nu al in uw bedrijf aanwezig is optimaal in te zetten. Onze mensen zijn er op dit moment keihard aan het inknallen, hou onze website dus zeker in de gaten!

Heeft u vragen: stel ze alvast even via corona@aurelium.be - we gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag om te kijken of en waar we kunnen helpen.