21 mrt 2022
Gert Lambers

Sinds duidelijk werd dat hybrid working ook na de pandemie een blijvertje wordt, beraden bedrijven zich over een efficiënte en toekomstgerichte digitale transformatiestrategie. Iedereen streeft naar een slimme, geconnecteerde digitale werkplek waar iedereen makkelijk met elkaar kan communiceren en die een betere klantervaring toelaat. Zo’n werkplek kan echter enkel succesvol zijn als u de aangewezen transformatiestrategie ook écht in de praktijk brengt. In deze blog leest u hoe u dat samen met ons aanpakt.

Efficiënter en duurzamer

Net als in een traditionele kantooromgeving wordt in een digitale werkplek informatie verzameld, verwerkt en uitgewisseld. Alleen de manier waarop verschilt. Fysieke vergaderingen en gesprekken maken plaats voor conversaties via chat, telefoon of video. Elke medewerker beschikt over diverse digitale tools om projecten op te volgen of te vergaderen. Dit geeft een boost aan hun productiviteit én aan de efficiëntie van uw bedrijfsvoering.

Bovendien draagt de digitale transformatie bij aan een duurzame samenleving. Meer thuiswerk betekent dat bedrijven kunnen downsizen in kantoorruimte en virtuele meetings beperken het zakenreizen. Zo reduceren we onze CO2-uitstoot en bestrijden we de klimaatverandering.

7 toppers uit onze gereedschapskist

Voor kleine en middelgrote bedrijven kan digitaal transformeren een uitdaging zijn. Ze hebben niet altijd de nodige expertise in huis om de juiste IT-infrastructuur te bouwen of bestaande systemen op te schalen. Toch kunnen ze een geweldige digitale werkplek bouwen door externe consultants in te schakelen die naast digitale producten ook een volledige service en ondersteuning bieden. En dat is precies wat we bij Aurelium doen. Nieuwsgierig naar de tools die in onze gereedschapskist zitten? Hier zijn ze!

    1. Cloud Services

Cloud computing ondersteunt digitale transformatie en geeft uw medewerkers de vrijheid en flexibiliteit om op verschillende locaties te werken. En dat zonder hun eigen infrastructuur te moeten beheren of onderhouden.
 

cloud services

    2. Security Services

Met onze Security Services verloopt uw digitale transformatie veilig en werkt uw digitale werkplek altijd optimaal en vanuit een beschermde infrastructuur.

    3. Managed IT Services

Deze IT-diensten houden uw bedrijfssystemen altijd up-to-date, terwijl u nooit data verliest. Onze Managed IT Services ondersteunen ook uw bedrijfscontinuïteit door een optimale werking van alle digitale oplossingen.

    4. Managed Application Services

Hiermee krijgt u toegang tot een waaier aan IT-diensten waarmee u uw organisatie digitaal kunt transformeren. Denk aan back-up systemen, patch management, een voortdurende monitoring van uw applicaties en een helpdesk.
 

backup

    5. Workflow & Automation Services

Deze diensten maken uw processen performanter en uw workflows vloeiender. De aanpasbare functies en de mobiele mogelijkheden bieden u de nodige flexibiliteit. Het regelmatig opvolgen en onderhouden van uw workflows zorgt ervoor dat uw bedrijfsprocessen optimaal blijven presteren.

    6. Intelligent Information Management

Wilt u minder papier en meer gedigitaliseerde content? Dan biedt deze digitale oplossing een uitkomst. Intelligente Automatisering (IA) en Robotic Process Automation (RPA) helpen u bij het versturen van gedigitaliseerde documenten. Zo reduceert u de doorlooptijd en data-invoer van uw verzendingen.
 

RPA

    7. Managed Print Services

Deze diensten ontfermen zich over veilige en efficiënte workflows van uw gehele print- en scaninfrastructuur.

 

Klaar om uw bedrijf te transformeren naar een digitale werkplek? Contacteer ons dan snel!

Contacteer ons