In een digitaal tijdperk is een goede netwerkverbinding essentieel voor een efficiëntie bedrijfswerking. We voeren tenslotte voortdurend taken uit waarbij een draadloze internetverbinding onmisbaar is. Meer zelfs, WiFi is een vanzelfsprekendheid geworden in zowel onze privélevens als in de zakelijke wereld.

Grote bedrijven en multinationals hebben dan ook niet meteen moeite om een veilig en optimaal netwerk op te zetten, maar voor kmo’s kan dat lastiger zijn. Het vraagt immers de nodige kennis van zaken, tijd en vooral resources om WiFi te configureren, monitoren, onderhouden en beheren. Laat dat nu net middelen zijn waar niet elke kmo toegang toe heeft.

Om die reden ontwikkelde we bij Aurelium een nieuwe dienstverlening, namelijk WiFi-as-a-Service.

Wat is WiFi-as-a-Service of WaaS?

Kort gezegd is WaaS een volledige ontzorging van de WiFi in uw organisatie gebaseerd op een handige huurformule. Het enige dat u hoeft te doen is een maandpremie betalen en wij voorzien de hele opzet en het beheer. Vanaf de eerste dag en gedurende de hele contractduur zorgt Aurelium voor de configuratie van uw WiFi en voorzien we het nodige onderhoud, monitoring en zelfs vervanging van de toestellen bij defecten.

Het enige aspect dat niet in de huurprijs inbegrepen is, is de bekabeling en fysieke montage, maar ook hier kunnen wij u bij helpen. In dat geval stellen we in overleg met u een offerte op.

De voordelen van WiFi-as-a-Service bij Aurelium

Naast een volledige ontzorging van uw WiFi, zijn er nog enkele andere interessante voordelen verbonden aan onze huurformule:

  • WiFi-as-a-Service zorgt voor een schaalbare oplossing gaande van 1 tot maar liefst 25 toestellen en voor zowel indoor als outdoor 

  • Contracten zijn beschikbaar voor 3, 4 of 5 jaar 

  • Volledig vanuit de cloud beheerd 

  • Ook beschikbaar voor home offices 

  • Geen verdere investering en vereisten nodig 

  • Professionele WiFi met een voortdurende beschikbaarheid 

  • Toegang tot expertise en nieuwe technologieën 

  • Ideale oplossing voor kmo’s die voornamelijk WiFi voor hun connectiviteit wensen te gebruiken 

WiFi-as-Service voor uw organisatie? 

Heeft u interesse in deze huurformule voor een zorgeloze WiFi waarbij Aurelium instaat voor de configuratie, alle onderhoud en het beheer gedurende de gehele looptijd? Neem snel contact met ons op!