De beveiliging van uw netwerk is een belangrijk thema. Nochtans wordt het vaak uit het oog verloren of krijgt het toch niet de allerhoogste prioriteit. Dat verandert dan vaak plots wanneer er zich een incident voordoet (cryptolocker op uw netwerk, virusaanval of een hack).

Uiteraard is voorkomen in deze materie heel erg veel beter dan genezen. Vandaar dat we in deze sessie ingaan op het voorkomen van security problemen op uw netwerk.

Het goede nieuws is dat met een correct gebruik van de moderne ICT tools en met een correct en logisch opgebouwde ICT infrastructuur al een heel hoog niveau van beveiliging kan worden bereikt. Zonder grote investeringen.

In deze sessie gaan we dus uitgebreid in op:

  • hoe bouw ik mijn ICT infrastructuur veilig en correct op
  • welke veiligheidsinstellingen heb ik nu wellicht al ter beschikking en kan ik dus gewoon benutten door ze te activeren
  • hoe zorg ik ervoor dat mijn gebruikers niet de zwakste schakel zijn in mijn veiligheidsinfrastructuur

Dit alles, zoals u van ons gewoon bent, in mensentaal en op KMO-niveau. Dus geen overdreven infrastructuur investeringen, maar de juiste inspanning op de juiste plek. Pragmatisch en concreet!

Om de sessie voor u nog interessanter te maken, hebben we ook een spreker uitgenodigd van Vandelanotte uit Kortrijk. Zij komen met veel plezier hun onafhankelijke en brede kijk geven op het security thema. Gebaseerd op hun ervaringen in de dagdagelijkse praktijk!

Een sessie die u gewoon moet bijgewoond hebben dus!

Agenda:

13:30 - Ontvangst
14:00 - Vandelanotte - Cyber Security en Data Protection
15:00 - Pauze
15:10 - Aurelium - Security Essentials die elke KMO vandaag zou moeten toepassen en oplossen
16:00 - Einde van de sessie en napraten