Gert Lambers - 8 avr 2020

Op donderdag 2 april organiseerden we deel 2 van onze minireeks sessies over Microsoft Teams. De geïnteresseerden in Deel 1, dat vooral focuste op chatten en vergaderen in Microsoft Teams, kunnen hier doorklikken naar de opname van die eerste sessie.

Op deze pagina kan u terecht voor de opnames die we maakten van de tweede sessie! Ook op de sessie hadden we bijna 200 bezoekers en het werd een interactieve demonstratie. Ook nu hebben we het gestructureerde eerste deel en het interactieve tweede deel, los van elkaar opgenomen. Hieronder kan u beide delen rustig herbekijken!

De beknopte uitleg

In onderstaande video geven we een beknopte uitleg over Microsoft Teams, met de basishandelingen in verband met het samenwerken rond documenten en andere informatie in Teams. Hoe kan ik documenten delen, hoe kunnen we (al dan niet tegelijkertijd) samenwerken in documenten, wat zijn die kanalen in Teams en hoe verschillen die van een eenvoudige chatsessie zijn allemaal vragen die behandeld worden. In minder dan een half uurtje bent u helemaal mee met de toepassingsmogelijkheden van Microsoft Teams.

Q&A sessie

De 180 aanwezigen hadden ook in deze sessie een massa vragen. Omdat de antwoorden hierop ook interessant zijn, hebben we ook deze video gewoon online gezet! Bekijk dus zeker ook de volledige Q&A sessie hieronder!

We blijven ter beschikking

Het lijkt erop dat telewerken ook de komende weken de norm zal blijven. Daarom blijven we ons gratis informatieaanbod rond Microsoft Teams uitbreiden.  Bekijk daarom zeker onze volledige reeks van opleidingen op onze agendapagina en reserveer alvast uw plekje!

U kunt uw vragen in verband met de tool, of over thuiswerken en remote werken in het algemeen, ook alvast doorsturen op corona@aurelium.be. We zullen deze bekijken en komen zo snel mogelijk bij u terug met een antwoord!

Ook delen we graag de link naar de support pagina van Microsoft met u. Ook hier zijn tal van introductievideos terug te vinden over de verschillende onderdelen van Teams!

Download het gratis "Teams in uw KMO" eBook.