IT kan fundamenteel bijdragen tot de continuïteit, de productiviteit, de kostenefficiëntie en het uiteindelijke resultaat van uw bedrijf. Verzeker u van een optimale ROI van uw IT-investeringen door deze niet alleen in vraag te durven stellen, maar ook op regelmatige basis te meten en te optimaliseren. 

Om uw IT als strategische tool in te zetten, bepalen we eerst uw startpositie aan de hand van een objectieve audit. Vervolgens geeft Aurelium u het beste optimalisatieadvies om u zinvol te oriënteren naar de toekomst toe. Onze audits zijn steeds grondig en objectief, maar verplichten u tot niets.

Explore Cloud

Bent u klaar voor de cloud? Met Explore Cloud migreert u uw mailsysteem met een gerust hart naar de cloud.

Aurelium Cloud Explore traject

Explore Infrastructure (Quick Scan)

Een Explore Infrastructure (Quick Scan) van Aurelium geeft u snel en efficiënt inzicht in uw IT-omgeving en toont u de weg naar verbetering.

it quick explore traject aurelium

Explore Infrastructure

Haalt u een maximale ROI uit uw IT-omgeving? Het Explore Infrastructure traject stemt doelstellingen en investeringen optimaal op elkaar af. 

aurelium-IT-infrastructuur-audit

Explore Security

Hoe kwetsbaar is uw onderneming? Het Explore Security traject brengt alle risico's duidelijk voor u in kaart en adviseert voor een optimale veiligheid.

Aurelium - explore traject - ict - security - services

Licensing Audit

Bent u zeker dat u alle nodige en juiste softwarelicenties in huis geeft? De Licensing Audit gaat het voor u na.

aurelium-licensing-software-asset-management-audit