Managed Desktop

Managed Desktop zorgt voor een vlekkeloos functionerend computerpark. Het biedt het ideale endpoint management voor uw laptops en desktops. Inclusief support, begeleiding, monitoring en response om uw toestellen steeds draaiend te houden.

Veilig en up-to-date

Toestellen zijn beschermd dankzij de laatste updates.

public://2023-06/checkmark icon list Vector_6_94.jpg

Gebruiksvriendelijke toestellen

Moderne toestellen met recente besturingssystemen.

public://2023-06/checkmark icon list Vector_6_95.jpg

Voor elk type omgeving

Past in traditionele, cloud of hybride omgevingen.

public://2023-06/checkmark icon list Vector_6_96.jpg
Managed Desktop detail

Wat is desktop management?

Managed Desktop

Desktop management buigt zich over het beheer en onderhoud van computeromgevingen. Het zorgt ervoor dat al uw desktops en laptops juist geconfigureerd, veilig en up-to-date zijn, en optimaal presteren. Rond die pijlers is Managed Desktop dan ook gebouwd.

  • Configuratie 

Uw toestellen worden ingesteld naar de verwachtingen en voorschriften binnen uw organisatie. Van het Operating System over software, tot drivers. Zo beschikken uw eindgebruikers over het juiste materiaal en de nodige software.

  • Security

In IT is veiligheid altijd een prioriteit. Zo ook bij desktop management: er wordt een verdedigingsmuur gebouwd rond uw laptops en desktops. Onder meer een antivirus en firewall beschermen uw gebruikers tegen cyberdreigingen.

  • Performance management

Prestaties van toestellen monitoren en system resources optimaliseren zijn belangrijke aspecten van desktop management. Dat omvat knelpunten identificeren en aanpakken die de prestaties verminderen, en systeemconfiguraties optimaliseren. Alles om de prestaties van uw toestellen en de gebruikerservaring te verbeteren.

Samengevat: het doel van desktop management is om uw computerpark efficiënt te beheren en te ondersteunen. Daarom worden verschillende maatregelen getroffen om correcte configuratie, sterke veiligheid en topprestatie te garanderen.

Desktop management

Wie

Wie kiest voor Managed Desktop?

Elke organisatie die haar IT serieus neemt en daarvoor de gepaste ondersteuning zoekt voor het endpoint management van hun laptops en desktops.

Wat

Wat mag u verwachten?

Met Managed Desktop hoeft u zich geen zorgen te maken over de laptops en desktops van uw gebruikers. Het installeren van nieuwe toestellen, het uitrollen van updates, het oplossen van allerlei kleine en grotere technische problemen. Onze specialisten nemen dit allemaal voor hun rekening. En ze zorgen voor een vlekkeloos functionerend computerpark.

Bovendien geven wij u uitgebreid IT-advies om de omgeving te optimaliseren. We leveren daarnaast de nodige support en begeleiding om u en uw eindgebruikers een optimale gebruikerservaring te garanderen.

Uw toestellen blijven in goede conditie dankzij onze monitoring en proactieve support. De snelle response die daar nog bijkomt zorgt ervoor dat eventuele problemen spoedig opgelost worden.

Met Managed Desktop zorgen wij dus voor performante, veilige en gebruiksvriendelijke toestellen. Die kunnen zich zowel in een traditionele omgeving als in een cloud of hybride omgeving bevinden.

Hoe

Hoe gaan we te werk?

Strategisch IT-management

Onze Shared ICT Managers kijken samen met u hoe u uw IT-omgeving kan uitbouwen en optimaliseren.

checkmark

Monitoring

Uw omgeving wordt permanent gemonitord.

checkmark

Proactieve support

Issues en zwakheden worden proactief aangepakt.

checkmark

Advies

U kan steeds op advies rekenen om uw omgeving future proof te maken.

checkmark

Rapportage

U krijgt periodieke rapportage zodat u duidelijk inzicht krijgt in uw IT-omgeving.

checkmark

ServiceDesk

Onze ServiceDesk staat voor u klaar voor al uw technische vragen en problemen.

checkmark

Combineer met een servicecontract.

Servicecontracten
  • Kies tussen 3 serviceniveaus.
  • Kies de opties die u wil.
Naar servicecontracten

Stel zelf uw pakket samen en ontvang een offerte op maat.