De begeleiding en training van de gebruikers is cruciaal voor elk bedrijf dat de productiviteit, data security, werknemerstevredenheid en return-on-software-investment wil verhogen. Vanuit dat perspectief kan een goed trainingsprogramma zelfs een concreet competitief voordeel bieden.

Daarom biedt Aurelium een brede waaier aan user trainingen aan. Deze trainingen worden meermaals per jaar bij Aurelium georganiseerd of kunnen op maat bij u op kantoor gegeven worden.

In deze opleiding loodsen we u doorheen het hele proces van het importeren, verwerken, visualiseren en presenteren van data.

 In deze opleiding leert u templates opstellen volgens de regels van de kunst om uw huisstijl vlot over te brengen naar uw digitale documenten.

 In deze opleiding leert u time management technieken om uw mailbox en agenda opnieuw onder controle te krijgen.

In deze opleiding leert u de tools van Office 365 optimaal in te zetten om efficiënt samen te werken, waar u ook bent.

In deze opleiding leert u hoe u een doordacht communicatiebeleid opstelt en efficiënt implementeert binnen uw organisatie.

In deze training leren zowel managers als assistenten zo efficiënt mogelijk samenwerken vanuit een gedeelde mailbox.

 In deze opleiding leert u sjablonen opmaken volgens de regels van de kunst en deze centraal ter beschikking te stellen binnen het bedrijf. 

Is Microsoft Teams iets voor uw KMO? Onze consultants zochten het voor u uit en ze delen hun bevindingen met u tijdens deze informatieve sessie.