Veel bedrijven en KMO's hebben geen eigen ICT-departement. En dat is vaak ook niet nodig. In de meeste gevallen zou het een verspilling van tijd en geld zijn om alle ICT-skills zelf in huis te halen. Door uw ICT volledig of gedeeltelijk uit te besteden, geeft u uw eigen medewerkers meer ruimte om te focussen op wat echt van strategisch belang is voor uw organisatie. 

Samen sterker!

Aurelium ontzorgt uw bedrijf op vlak van ICT en zorgt ervoor dat uw ICT optimaal bijdraagt tot uw bedrijfsstrategie, zonder dat u ervan wakker hoeft te liggen. Aurelium heeft zowel ICT-experten in huis met een zeer brede kennis, als specialisten die hun specifieke kennisdomein door en door kennen. Zo kunnen wij u op alle vlakken snel en doeltreffend bijstaan en het beste advies geven. 

Heeft u tijdelijk iemand nodig? Of wenst u een structurele samenwerking op langere termijn? Het kan allemaal. U bepaalt hoe ver de samenwerking met Aurelium gaat. U vindt bij ons vast een samenwerkingsformule die bij u past. 

Onze samenwerkingsformules

In regie

Heeft u tijdelijk wat extra ondersteuning nodig of wil u graag het advies van een expert inroepen voor een project? Geen probleem! U kunt onze diensten afnemen op uurbasis. Deze manier van samenwerken is eenvoudig, transparant en perfect schaalbaar volgens de omvang en duur van uw projecten. 

IT-on-Demand

U neemt een voordelig urenpakket af. Deze uren kunt u inzetten wanneer u dat wenst en voor de taken die u op dat moment nodig heeft. De evolutie van uw urenpakket kunt u online volgen, zodat u steeds perfect weet waaraan de uren werden besteed en hoeveel uren u nog kunt opnemen. 

Adepto Flex

Adepto Flex is een samenwerkingscontract dat wordt samengesteld op maat van uw organisatie. Elk jaar tekenen we samen een raamwerk uit voor onze samenwerking. Naar gelang uw ambities en behoeften voor dat jaar, maken we een inschatting van de geplande diensten en prestaties en voorzien we aantal uren voor ongeplande support en assistentie. Zo zijn we op alles voorbereid! 

U krijgt een eigen team van experten toegewezen dat u strategisch bijstaat:

  • een Shared ICT Manager,
  • twee System Engineers, 
  • een ICT user coach. 

U heeft toegang tot: 

  • onze Service Desk voor support, 
  • onze ICT-architecten voor conceptuele bijstand, 
  • onze developers voor SharePoint- of .Net-projecten.
  • onze Licensing Specialiste die jaarlijks uw softwarelicenties nakijkt en optimaliseert. 

Kan Aurelium uw onderneming ontzorgen?

Tijdelijk of structureel samenwerken met de experten van Aurelium? Dat kan! Wij ontzorgen uw teams, brengen uw ICT naar een strategisch niveau en begeleiden uw organisatie naar een succesvolle toekomst! Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek. 

Contact opnemen

Gerelateerde oplossingen

Uw computerproblemen snel, efficiënt en kwalitatief opgelost dankzij de Aurelium Service Desk