Uw volledige mailsysteem naar de Office 365 cloud migreren gebeurt niet van vandaag op morgen. Eens de beslissing is genomen om voor de Office 365 cloud te kiezen, zijn er namelijke nog heel wat voorbereidende werkzaamheden nodig. Deze noodzakelijke voorbereidingsfase valt niet te onderschatten. 

Een vlotte migratie van uw mail naar de cloud met Explore Cloud

Het is dus essentieel om vóór de migratie de specifieke noden en behoeften van uw bedrijf onder de loep te nemen en uw bestaande infrastructuur grondig te analyseren, zodat u weet wat er moet gebeuren in aanloop naar de migratie. Enkel zo kan een migratie vlot en foutloos verlopen. 

Aurelium Explore Cloud omvat heel deze voorbereidende fase en vormt dan ook de optimale voorbereiding voor een migratie naar een Office 365-mailomgeving in de cloud.

Wat is Explore Cloud?

Werkwijze

Tijdens dit traject brengen de gecertificeerde deskundigen van Aurelium uw bestaande mailinfrastructuur volledig in kaart. Ze analyseren hoe uw mailsysteem momenteel wordt gebruikt, wat de pijnpunten zijn, waar de mogelijke risico's zich bevinden en waar er optimalisatiemogelijkheden zijn. Deze elementen worden gedistilleerd in een onafhankelijk en neutraal advies, waarmee u vervolgens aan de slag kan.

 1. Analyse: analyse van de bestaande mailinfrastructuur en inherente risico's
 2. Visualisatie: schematische voorstelling van de mailinfrastructuur
 3. Rapport:evaluatie en optimalisatiestudie door cloud engineer
 4. Presentatie: toelichting van de resultaten, aanbevelingen en stappenplan.  
  Aurelium Cloud Readiness Office 365 Audit Stappen

  Resultaten

  Na het Explore Cloud traject ontvangt u:

  • een volledige overzicht van de bestaande mailinfrastructuur,
  • een grondige analyse van de huidige manier van (samen)werken, 
  • een zorgvuldige detectie van eventuele risicohaarden, 
  • een helder rapport met de resultaten van het traject en aanbevelingen door onze Cloud Experten.

  Explore Cloud: met een gerust hart migreren naar de cloud 

  Onze ervaren Cloud Experten brengen uw bestaande mailinfrastructuur correct in kaart. Na een analyse van uw huidige manier van (samen)werken gaan ze na welke technologie het meest geschikt is voor uw bedrijf.

  Ze nemen ook alle mogelijke risicohaarden voor u onder de loep en schrijven alle resultaten van hun analyse gedetailleerd neer in een rapport en een stappenplan om een vlotte migratie naar een Office 365-mailomgeving te verzekeren. 

  New Call-to-action