Over Aurelium, IT Services by Konica Minolta

Aurelium, IT Services by Konica Minolta is al 30 jaar expert in IT-oplossingen voor KMO's. Wij werken gedreven aan uw IT, met een enthousiast team vol passie en talent dat van alle markten thuis is. Zo leveren wij steeds kwalitatieve en strategische IT-oplossingen die uw organisatie helpen groeien.

Door het innovatief inzetten & strategisch combineren van technologieën en het doordacht gebruik van data helpt Aurelium, IT Services by Konica Minolta haar klanten voorop te (blijven) lopen, zodat ze succesvol kunnen blijven ondernemen in een bedrijfsomgeving die voortdurend in verandering is.

Sinds 2018 werken we onder de sterke vleugels van Konica Minolta. Een samenwerking die tot stand is gebracht met als belangrijkste doelstelling een onmisbare strategische partner te zijn voor onze klanten. Een doorgedreven focus op klantgerichte en onderscheidende IT services.

Door de bundeling van krachten met Konica Minolta zijn we in staat om het Aurelium DNA te blijven behouden, maar een veel grotere slagkracht te ontwikkelen. Onze klanten krijgen zo dus een nog solidere partner met een ruimer aanbod en ze kunnen blijven genieten van de gekende flexibiliteit, focus op kwaliteit en doorgedreven inzet van al onze collega’s!

Wij zijn Aurelium, IT Services by Konica Minolta

Samen met ons moederbedrijf Konica Minolta geloven wij in technologie. Meer nog, wij geloven dat het slim toepassen van technologie hét verschil kan maken. Zowel voor organisaties en de mensen die er werken, als voor hun klanten.

Daarom vertalen wij onze kennis en expertise naar efficiënte IT-oplossingen, en bereiden wij organisaties voor op de uitdagingen van de toekomst. Zo is IT geen zorg meer, maar een fundamenteel voordeel.

Met een specifiek aanbod voor KMO's dat gaat van IT-infrastructuur, services & supports tot strategische begeleiding, consultancy & auditing en training, laten wij IT-oplossingen hun continuïteit, productiviteit en kostenefficiëntie verhogen.

Onze werkwijze

Visie

Implementatie

Acceptatie en coaching

Zorgeloze efficiëntie

Business enablement

Waarom Aurelium, IT Services by Konica Minolta?

Ervaring & expertise

Technologie omarmd

Onstuitbare innovatiedrang

Flexibele samenwerking

Langetermijnvisie

Laagdrempelig

Contact opnemen

Samenwerken met aurelium, IT services by Konica Minolta

Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk alvast onze verschillende samenwerkingsformules.