Over Aurelium

aurelium-ict-partner-office-building

Aurelium is al 30 jaar expert in ICT-oplossingen voor KMO's. Wij werken gedreven aan uw ICT, met een enthousiast team vol passie en talent dat van alle markten thuis is. Zo leveren wij steeds kwalitatieve en strategische ICT-oplossingen die uw organisatie helpen groeien. 

Door het innovatief inzetten & strategisch combineren van technologieën en het doordacht gebruik van data helpt Aurelium haar klanten voorop te (blijven) lopen, zodat ze succesvol kunnen blijven ondernemen in een bedrijfsomgeving die voortdurend in verandering is.

Wij zijn Aurelium

Wij geloven in technologie. Meer nog, wij geloven dat het slim toepassen van technologie hét verschil kan maken. Zowel voor organisaties en de mensen die er werken, als voor hun klanten.

Daarom vertalen wij onze kennis en expertise naar efficiënte ICT-oplossingen, en bereiden wij organisaties voor op de uitdagingen van de toekomst. Zo is ICT geen zorg meer, maar een fundamenteel voordeel.

Met een specifiek aanbod voor KMO's dat gaat van ICT-infrastructuur, services & supports tot strategische begeleiding, consultancy & auditing en training, laten wij ICT-oplossingen hun continuïteit, productiviteit en kostenefficiëntie verhogen.

Onze werkwijze

Visie
Samen kiezen we de beste roadmap naar een succesvolle toekomst. Wij vertalen dit naar oplossingen die hier naadloos bij aansluiten.

Implementatie
Dankzij onze kennis en expertise kunnen we elke organisatie de geschikte realisatie aanbieden.

Acceptatie en coaching
Omdat zelfs de beste veranderingen soms op weerstand stoten, begeleiden en coachen we u & uw werknemers doorheen het aanpassingsproces. Zo worden nieuwe technologieën en werkwijzen vlot omarmd.

Zorgeloze efficiëntie
Verschillende bijstandsformules garanderen dat uw bedrijfsprocessen en technologieën steeds optimaal blijven samenwerken. Zo maakt u zich nooit meer zorgen om uw ICT.

Business enablement
Het slim combineren en efficiënt hanteren van technologie stellen u in staat om te focussen op uw core activiteiten, om het verschil te maken en voor te blijven op uw concurrentie.

aurelium-team

Waarom Aurelium?

Ervaring & expertise
Aurelium werd in 1987 opgericht en telt ondertussen 45 medewerkers. U kunt dus vertrouwen op 29 jaar kennis & ervaring op de KMO-markt.

Technologie omarmd
Wij geloven dat slim gebruik maken van technologie u pakken tijd én geld kan besparen!  

Onstuitbare innovatiedrang
Het zit ons gewoon in de genen. Onze experten zijn in al hun enthousiasme telkens op zoek naar kennis van de nieuwste technologieën en wat hun toepassingen voor uw KMO zou kunnen betekenen.

Flexibele samenwerking
Elk bedrijf is anders. Daarom bieden wij ook verschillende samenwerkingsformules aan. Dit kan op projectbasis, via voordelige puntenpakketten, in de vorm van een samenwerkingscontract of volledig in regie. U kiest!   

Langetermijnvisie
Wij geloven niet in vluchtige business deals. Wij streven naar een langdurige vertrouwensrelatie met onze klanten en stellen samen een roadmap op naar een succesvolle toekomst.  

Laagdrempelig
Wij houden van een nuchtere en laagdrempelige aanpak, waarbij de klant centraal staat en duidelijke communicatie ons samen brengt. Wij werken met ons verstand en vanuit ons hart voor een optimale tevredenheid van onze klanten.  

Samenwerken met Aurelium?

Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk alvast onze verschillende samenwerkingsformules. 

Neem contact met ons op voor meer informatie!
Vous n’avez pas trouvé ce que vous cherchiez ?

Niet gevonden wat u zocht?

Aurelium is van vele markten thuis, en de kans is zeer groot dat we u alsnog van dienst kunnen zijn.
Laat ons gerust een seintje en vertel ons wat uw specifieke noden zijn.

Aurelium is een allround ICT-dienstverlener voor KMO's.

Copyright 2018 — Aurelium

Groeningenlei 16, 2550 Kontich - +32 3 457 57 77 - info@aurelium.be