Uw IT-omgeving is een essentieel deel van uw bedrijf. En net omdat het zo'n belangrijk onderdeel is, kan het grote gevolgen hebben voor uw bedrijf als uw IT-omgeving en de investeringen erin niet zijn afgestemd op uw bedrijfsdoelstellingen. Het is dan ook van strategisch belang om uw IT-omgeving te optimaliseren en uw IT-investeringen af te stemmen op die bedrijfsdoelstellingen.

Investeringen en doelstellingen op elkaar afstemmen

Maar hoe gaat u nu na of uw IT-investeringen en uw doelstellingen wel op de juiste lijn liggen? En hoe ontdekt u waar de pijnpunten liggen, welke elementen u juist nodig heeft om uw doel te bereiken en welke opportuniteiten nu niet optimaal benut worden? Het Aurelium Explore Infrastructure traject kan u hierbij helpen. 

Wat is Explore Infrastructure?

Werkwijze

Tijdens een Explore Infrastructure traject brengen de ervaren IT-consultants van Aurelium uw volledige IT-omgeving in kaart. We zorgen daarbij voor een volledig overzicht van uw bestaande configuratie, de mogelijke risico's, bestaande conflicten en belangrijke aandachtspunten.

Op basis van dit traject ontvangt u van ons een onafhankelijk en neutraal advies, waarmee u vervolgens aan de slag kan om de ROI van uw IT-investeringen te optimaliseren. Op die manier proberen we een optimaal evenwicht tussen IT-investeringen en bedrijfsdoelstellingen te bereiken.

  Aurelium IT Audit stappen

  Resultaten

  Na het Explore Infrastructure traject ontvangt u:

  • een helder getekend schema van uw IT-infrastructuur,
  • een beschrijving  van alle toestellen en de opbouw van de IT-omgeving,
  • een overzicht van alle beveiligingen en garanties, en back-up & recovery-oplossingen,
  • een inventarisatie van de aanwezige software,
  • een evaluatie van de stabiliteit & efficiëntie van het netwerk,
  • een rapport met conclusies en aanbevelingen.

  Uw IT-omgeving volledig in kaart gebracht

  Het Explore Infrastructure traject van Aurelium brengt uw volledige IT-omgeving in kaart. Heeft u behoefte aan een specifiekere analyse, waarbij meer aandacht wordt besteed aan bepaalde cruciale elementen? Geen probleem. Aurelium biedt een divers pakket aan Explore trajecten aan om alle elementen van uw IT-infrastructuur te onderzoeken. Heeft u toch nood aan een Explore traject op maat? Dan stellen we die met plezier in samenspraak met u op.

  Voor als het wat sneller moet gaan

  Om op deze en andere vragen snel een correct en professioneel antwoord te krijgen biedt Aurelium het IT Quick Explore traject aan: een compacte, gestandaardiseerde doorlichting van uw IT-omgeving die resulteert in een handig en volledig rapport dat opgesteld wordt in een duidelijke en begrijpelijke taal. Het geeft helder aan hoe uw IT infrastructuur vandaag is opgebouwd en op welk vlak er verbeterpunten zijn en welke oplossingen hiervoor voorhanden zijn.

  Een IT Quick Explore traject van Aurelium geeft u snel en efficiënt inzicht in uw IT-omgeving, het toont u de weg naar verbetering en verschaft een handige leidraad voor wie deze verbetering wil implementeren. Neem snel contact op met ons voor uw IT Quick Explore traject!

  Haalt u een maximale ROI uit uw ICT? Vraag uw ICT Explore traject aan.