De performantie, veiligheid en veerkracht van uw bedrijfsnetwerk hebben niet alleen een grote impact op de productiviteit en tevredenheid van uw medewerkers, maar vormen ook een hoeksteen voor uw bedrijfscontinuïteit. Bent u zeker dat uw netwerk voldoet aan alle eisen? Heeft u voldoende nagedacht over uw netwerkbeveiliging?

Aurelium is expert in het installeren en beveiligen van netwerken. Onze Security Audit legt alle mogelijke zwakheden in uw IT-omgeving bloot en vormt meteen ook de ideale basis om uw netwerk te optimaliseren. 

Back-up

Data zijn cruciaal voor elk bedrijf. Een doordachte en regelmatige geteste back-upstrategie is dus zeker geen overbodige luxe.

Firewalls

De firewall is een onmisbare schakel in uw beveiliging en regelt het verkeer tussen het interne netwerk en het internet. 

Storage

We produceren, verwerken en bewaren grote hoeveelheden data. Efficiënte dataopslagsystemen zijn dan ook primordiaal geworden.

Switches

Een switch zorgt ervoor dat de apparaten in uw netwerk met elkaar kunnen communiceren en regelt het dataverkeer.

WiFi-as-a-Service

In een digitaal tijdperk is een goede netwerkverbinding essentieel voor een efficiëntie bedrijfswerking. Om die reden ontwikkelde we bij Aurelium een nieuwe dienstverlening, namelijk WiFi-as-a-Service.