Kwalitatieve IT-oplossingen brengen een merkbare verhoging van de productiviteit, security, kostenefficiëntie, tevredenheid en ROI met zich mee. Deze positieve impact blijft echter uit wanneer uw medewerkers hun tools niet vlot en correct kunnen gebruiken. Daarom stelt Aurelium ervaren IT User Coaches ter beschikking om uw medewerkers te trainen. 

Ervaren trainers

Onze professionele coaches kennen de verschillende softwarepakketten door en door. Bovendien hebben ze veel ervaring met het opleiden, trainen en begeleiden van IT-gebruikers. 

Op een ludieke en ongedwongen manier leren de coaches uw medewerkers hun IT-tools zo efficiënt mogelijk te gaan gebruiken bij het uitvoeren van hun taken. Zo slagen ze erin om eventuele stress, onzekerheid of weerstand subtiel weg te werken en bevorderen ze het het proces van acceptatie en adoptie.

Getrainde medewerkers zijn productiever, maken minder fouten, hebben een beter zelfbeeld en zijn meer tevreden in hun job!  

Flexibel aanbod

Kalenderopleidingen

De Aurelium User Coaches werkten een vast trainingsaanbod uit, waarbij de populairste trainingen meermaals per jaar op de agenda komen te staan. Deze opleidingen gaan dan klassikaal door in de leslokalen van het ClubHouse van Aurelium. 

Trainingen op maat

Omdat onze coaches van vele markten thuis zijn, kunnen zij naast dit vaste trainingsaanbod ook cursussen op maat verzorgen bij u op kantoor. U kiest een topic en zij passen hun cursus aan de  behoeften en vragen van uw organisatie aan. Ze nemen de tijd om elke werknemer individueel te begeleiden, zodat ieder van hen de software perfect weet te hanteren voor zijn of haar specifieke taken. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze coaches. 

User training voor uw medewerkers?

New Call-to-action