Document Management Systemen

Een Document Management Systeem (DMS) ordent, bewaart en vindt uw digitale documenten en bestanden. Het maakt efficiënte samenwerking in documenten en versiebeheer mogelijk en zorgt voor veilige toegang.

Een DMS verbetert workflows, vermindert papiergebruik en stroomlijnt documentgerichte processen voor een betere productiviteit en compliance.

DMS banner

Business Intelligence

Business Intelligence (BI) stelt u in staat om ruwe bedrijfsgegevens te analyseren en om te zetten in zinvolle inzichten. Het maakt gebruik van tools en processen om gegevens te verzamelen, te verwerken en te interpreteren, zodat u geïnformeerde beslissingen kan nemen.

BI verbetert de strategische planning, identificeert trends en ondersteunt uw organisatie bij het bereiken van uw doelstellingen met datagestuurde beslissingen.

BI banner

Information Security

Information security beschermt digitale informatie tegen ongeoorloofde toegang, wijziging of vernietiging. Het maakt gebruik van technologieën en tools om de integriteit, vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van uw gegevens te garanderen.

Information security voorkomt gegevenslekken, cyberaanvallen en zorgt voor een veilige omgang met gevoelige informatie in verschillende systemen en platforms.

INS banner

Alle informatie wordt zorgvuldig bewaard en samen met de experten van Aurelium zorgen we voor de geschikte rapportering in PowerBI. Zo kunnen we de gegevens uit verschillende applicaties en externe databases aan elkaar linken.

Jens De Neve
Operationeel Directeur
Lago logo

Volg onze webinars

Document Management Systemen

Business Intelligence

Information Security