Uw ICT-omgeving is een essentieel deel van uw bedrijf. En net omdat het zo'n belangrijk onderdeel is, kan het grote gevolgen hebben voor uw bedrijf als uw ICT-omgeving en de investeringen erin niet zijn afgestemd op uw bedrijfsdoelstellingen. Het is dan ook van strategisch belang om uw ICT-omgeving te optimaliseren en uw ICT-investeringen te aligneren met die bedrijfsdoelstellingen.

Investeringen en doelstellingen op elkaar afstemmen

Maar hoe gaat u nu na of uw ICT-investeringen en uw doelstellingen wel op de juiste lijn liggen? En hoe ontdekt u waar de pijnpunten liggen, welke elementen u juist nodig heeft om uw doel te bereiken en welke opportuniteiten nu niet optimaal benut worden? De Aurelium ICT Audit kan u hierbij helpen. 

Wat is een ICT Audit?

Werkwijze

Tijdens een ICT Audit brengen de ervaren ICT-consultants van Aurelium uw volledige ICT-omgeving in kaart. We zorgen daarbij voor een volledig overzicht van uw bestaande configuratie, de mogelijke risico's, bestaande conflicten en belangrijke aandachtspunten.

Op basis van deze audit ontvangt u van ons een onafhankelijk en neutraal advies, waarmee u vervolgens aan de slag kan om de ROI van uw ICT-investeringen te optimaliseren. Op die manier proberen we een optimaal evenwicht tussen ICT-investeringen en bedrijfsdoelstellingen te bereiken.

  Aurelium ICT Audit stappen

  Resultaten

  Na de ICT Audit ontvangt u:

  • een helder getekend schema van uw ICT-infrastructuur,
  • een beschrijving  van alle toestellen en de opbouw van de ICT-omgeving,
  • een overzicht van alle beveiligingen en garanties, en back-up & recovery-oplossingen,
  • een inventarisatie van de aanwezige software,
  • een evaluatie van de stabiliteit & efficiëntie van het netwerk,
  • een rapport met conclusies en aanbevelingen.

  Uw ICT-omgeving volledig in kaart gebracht

  De ICT Audit van Aurelium brengt uw volledige ICT-omgeving in kaart. Heeft u behoefte aan een specifiekere audit, waarbij meer aandacht wordt besteed aan bepaalde cruciale elementen? Geen probleem. Aurelium biedt een divers pakket aan audits aan om alle elementen van uw ICT-infrastructuur te onderzoeken. Heeft u toch nood aan een audit op maat? Dan stellen we die met plezier in samenspraak met u op maat op.

  ICT Audit: Haalt u een maximale ROI uit uw ICT?

  Gerelateerde oplossingen

  Bent u klaar voor de cloud? Met de Cloud Audit migreert u uw mailsysteem met een gerust hart naar de cloud.

  Een ICT Quickscan van Aurelium geeft u snel en efficiënt inzicht in uw ICT-omgeving en toont u de weg naar verbetering.

  Hoe kwetsbaar is uw onderneming? De Security Audit brengt alle risico's duidelijk voor u in kaart en adviseert voor een optimale veiligheid.