Gert Lambers - 13 dec 2023

De hybride werkplek heeft zijn deugd intussen bewezen: dit is hoe mensen vandaag willen werken. En dat is goed nieuws voor uw organisatie, want met de hulp van Microsoft Intune maakt flexwerk uw bedrijf een stuk veiliger en efficiënter.

Recent onderzoek van Forrester toont aan dat hybride werken de werknemersproductiviteit gemiddeld met 60 uur per jaar verhoogt, terwijl bedrijven bovendien 25% besparen op reiskosten én hun ecologische voetafdruk verkleinen. Maar misschien wel het meest overtuigende voordeel is dat u door hybride te werken de meest geschikte medewerkers makkelijker aantrekt én behoudt.

3 basisvereisten voor efficiënt telewerk

Ruim 58% van de sollicitanten wil hybride of volledig op afstand kunnen werken. De hamvraag is dus niet of u een hybride werkplek moet inrichten, maar wel hoe u dat efficiënt, effectief en veilig doet. Het antwoord is drieledig:

  • Zorg voor een vereenvoudigde set beheertools, zodat IT snel kan reageren en effectief kan werken.
  • Neem krachtige, flexibele beveiligingsmaatregelen om uw bedrijfsgegevens te beschermen tegen het veel grotere aanvalsoppervlak in de cloud.
  • Bouw de best mogelijke gebruikerservaring, zodat uw werknemers alle productiviteitsvruchten van hybride werken kunnen plukken.

Met Microsoft Intune speelt u het klaar

De oplossing waarmee u bovenstaand lijstje helemaal afvinkt heet Microsoft Intune. Dit cloudgebaseerde eindpuntbeheerplatform stelt IT-afdelingen in staat om de apps en apparaten van gebruikers te beheren, optimaliseren, beoordelen en beschermen.

De geavanceerde beveiligingsfuncties verhinderen cyberaanvallen via de apparaten van uw medewerkers en beschermen zo uw bedrijfsgegevens. Op die manier versterkt u uw Zero Trust-veiligheidsarchitectuur en bouwt u veerkracht op.

Kies voor de winnende combinatie

Als u kiest voor Aurelium én Microsoft 365 mét Intune kunt u rekenen op een krachtige, geavanceerde oplossing voor hybride werken die de eisen van uw personeel ondersteunt.

Wist u dat Microsoft 365 de beveiligingstijden van eindpunten tot 75% kan verkorten, terwijl gemiddeld 15% van de helpdeskverzoeken wegvalt? Bovendien ontlast Microsoft 365 uw IT-ers, waardoor er menselijk kapitaal vrijkomt voor andere projecten.

Concreet: als u met ons in zee gaat en voor Microsoft 365 mét Intune opteert, kiest u voor een korte implementatietijd, een daling van uw kosten en risico’s én de gemoedsrust van onze proactieve lokale ondersteuning.

Meer weten over hoe we Intune in uw organisatie implementeren om tot een veilige en efficiënte hybride werkplek te komen? Contacteer ons dan snel! 

Contacteer ons