26 mrt 2021
Patrick Lambrechts

Heel wat bedrijven werken steeds vaker met flexwerkers, tijdelijke werkkrachten, freelancers, studenten, enzovoort. Deze vorm van personeelswerving kent verschillende voordelen, maar maakt het niet altijd eenvoudig om een efficiënt uurrooster in elkaar te steken. Afhankelijk van de sector, het type personeel en het mogelijk werken met externe partijen, is er een andere manier van personeelsplanning nodig. Geen enkel bedrijf is immers identiek. Daarnaast kost het plannen van uw personeel met Excel-sheets heel wat tijd. De nood voor een overzichtelijke, eenvoudige en effectieve planningstool is dus hoog.

Gelukkig bestaat er een handige tool die u kan helpen bij het uitwerken van een goede personeelsplanning, namelijk Beeple. In deze blog gaan we dieper in op wat Beeple precies is, wat de voordelen ervan zijn en waarom Aurelium koos voor een samenwerking met Beeple.

Wat is Beeple?

Beeple is marktleider in online staff management en specialiseert zich in het online plannen en beheren van uw tijdelijke en flexibele personeelsleden. De handige tool zorgt ervoor dat u geen kostbare tijd verliest met uw personeelsplanning en vereenvoudigt uw personeelsadministratie.

Beeple is een SaaS-platform dat eenvoudig en intuïtief werkt en te integreren is met de meest gebruikte managementsoftware. Via Beeple kan u uw flexibel en tijdelijk personeel efficiënt managen vanuit één systeem. Zo kan u op een eenvoudige manier werknemers toewijzen aan verschillende roosters, teams en shiften. Daarnaast kan u ook open shifts publiceren, automatisch call sheets en uurroosters creëren en versturen, uw payroll integreren voor een efficiënte uitbetaling en online briefings geven.

Beeple is ondertussen al actief in gebruik bij meer dan 250 bedrijven en organisaties waarvan enkele grote internationale spelers in tal van sectoren: de zorgsector, de uitzendsector, retail, facility en de sport- en evenementensector.

Voordelen van Beeple

Beeple kent natuurlijk ook enkele interessante voordelen. We sommen de belangrijkste even voor u op:

 • Paperless
  De toekomst is digitaal en dat geldt ook voor Beeple. Geen papierenwerk meer voor uw personeelsplanning, administratie, briefings, contracten, enzovoort. In Beeple gebeurt alles digitaal en wordt alles in een handige en overzichtelijke PDF samengevat.
   
 • Gebruiksvriendelijke applicatie
  Beeple is een gebruiksvriendelijke applicatie die door medewerkers van alle leeftijden en niveaus gebruikt kan worden.
   
 • Smartplanning
  Beeple biedt u de mogelijkheid om met meerdere personen tegelijk aan een personeelsplanning te werken. Bovendien bespaart u ook heel wat tijd en resources door de specifieke smartplanning.
   
 • Mobile friendly
  Beeple is ontwikkeld voor allerlei toestellen van smartphone en tablet tot laptop en desktop. Zo kan u altijd en overal, alleen of met meerdere personen, tegelijk gebruik maken van de app. U beschikt daardoor steeds over geüpdatete informatie.
   
 • Betaal enkel voor de functionaliteiten die u nodig heeft
  Met deze efficiënte app voor personeelsplanning betaalt u steeds slechts voor de functionaliteiten die u nodig heeft en het aantal gebruikers binnen een vast pakket. Wel dient u rekening te houden met opstart- en supportkosten aangezien u steeds bij IT-experten terecht kan voor vragen en problemen.

Beeple nu ook via Aurelium

U kan dus nu ook via Aurelium gebruikmaken van Beeple. We zien deze applicatie als een mooie uitbreiding op de brede waaier aan standaardtools die heel wat klanten al gebruiken. Denk daarbij aan Microsoft 365. We denken met Beeple dan ook een oplossing in huis te hebben om een flexibele planning voor (tijdelijke) medewerkers mogelijk te maken.

Ook bij Beeple herkennen ze het potentieel van onze samenwerking. "Met dit partnership willen we de klanten van Aurelium ondersteunen om hun planning naar een hoger niveau te tillen. We willen de communicatie met hun personeel vergemakkelijken en hen tijd besparen door talrijke Excel-spreadsheets te vervangen door een eenvoudig en intuïtief platform. Door gebruik te maken van geautomatiseerde filters helpen wij hen om snel de juiste medewerker aan de juiste job te koppelen", aldus Karel Rabaut, CEO & co-founder van Beeple.
 

Wenst u meer informatie over personeelsplanning en hoe Beeple uw bedrijf daarbij kan helpen? Neem dan snel contact op met ons! Onze experts geven u graag de nodige informatie en bekijken samen met u de mogelijkheden voor uw organisatie. 

Contacteer ons