SharePoint is de voorbije jaren sterk geëvolueerd. Waar het vroeger vooral werd ingezet als intranet binnen een bedrijf om medewerkers op de hoogte te brengen van de laatste nieuwtjes, vormt SharePoint tegenwoordig een stevig en uitgebreid raamwerk voor een digital workplace waar uw werknemers makkelijk kunnen samenwerken.

Bekwame vakspecialisten

Het opzetten van een efficiënte en gebruiksvriendelijke SharePoint-omgeving is specialistenwerk. Alles start met het correct inschatten van de klant, om vervolgens de verschillende mogelijkheden van SharePoint optimaal te combineren en te activeren om zo tot een intuïtieve SharePoint-structuur te komen, waar uw gebruikers met plezier mee aan de slag gaan en onmiddellijk meerwaarde uit halen.

Onze SharePoint Developers hebben naast een diepgaande kennis van SharePoint, ook jarenlange ervaring als ontwikkelaars voor KMO-klanten. Hun focus ligt op het maximaal benutten van de standaardmogelijkheden van SharePoint, om de zo klant niet nodeloos op kosten te jagen. 

Ze streven ernaar uw vragen en behoeften steeds te vertalen naar hoogwaardige SharePoint-oplossingen, die met een minimum aan maatwerk een optimaal resultaat leveren.

Ondersteuning nodig?

Heeft u een SharePoint-project? Voldoet uw huidige SharePoint-omgeving niet aan uw eisen? Doet een probleem zich voor met uw SharePoint-omgeving waar u niet meteen een oplossing voor vindt? Neem contact op of maak een afspraak met onze ervaren SharePoint developers. 

Contact opnemen

Gerelateerde oplossingen

First Support Online: specifieke first line support bij u op kantoor, op vaste dagen en helemaal ten dienste van uw gebruikers!

Coaches die u helpen bij het exploreren én in de praktijk zetten van digitale innovaties die een boost geven aan uw bedrijfsdoelen.

Veelzijdige en ervaren engineers om uw ICT-infrastructuur optimaal te verzorgen.

Licensing Specialisten geven advies voor een optimaal Software Asset Management. 

Uw computerproblemen snel, efficiënt en kwalitatief opgelost dankzij de Aurelium Service Desk

Polyvalente en ervaren ICT-managers die u het hele jaar door strategisch begeleiden.

Ervaren trainers helpen uw medewerkers nieuwe technologieën vlot omarmen.