De cloud biedt bedrijven en organisaties nooit eerder geziene opportuniteiten om hun business te transformeren. Technologieën die voordien ontoegankelijk bleven voor veel bedrijven, omdat ze te zware investeringen vergden, liggen nu binnen handbereik en worden aangeboden als betaalbare en kwalitatieve cloud services.

Waarom cloud services? Slim investeren!

Besparen

Omdat cloud services draaien op een bestaand platform, kunt u gebruik maken van de laatste technologie zonder dat u zelf moet investeren in de aankoop of het onderhoud van de infrastructuur. U bespaart meteen al heel wat op vlak van energieverbruik, IT-componenten, IT-personeel...

Updates, back-up, beveiliging, & support zitten trouwens ingebakken in de meeste cloud services. Bij een on-premise infrastructuur zouden al deze elementen nog eens extra kosten betekenen.

Voorspelbare kosten

Bij cloud services zit alles inbegrepen in een voorspelbare maandelijkse fee. U betaalt ook enkel voor wat u aan cloudinfrastructuur en -diensten gebruikt. Cloud services zijn bovendien operationele kosten, waardoor u uw kapitaal slimmer kunt gaan inzetten.

Waarom cloud services? Flexibiliteit!

Correct inschatten hoe uw IT de evolutie van uw bedrijfsbehoeften het beste kan volgen, is geen evidentie. Een over- of onderschatting ervan kan echter zware gevolgen hebben voor het bedrijf. Het flexibele karakter van de cloud services biedt hiervoor een passende oplossing.

Snelle schaalbaarheid

Omdat u intekent op een bestaand platform, verliest u minder tijd bij het in gebruik nemen van de nieuwe diensten. De capaciteit van de cloud services zorgt er ook voor dat u uw dienstenpakket ook zonder enig probleem kunt schalen naargelang de evoluerende behoeftes van uw bedrijf.

Omdat u snel kunt schakelen, kunt u dus ook sneller groeien. Maar u kunt uw dienstenpakket ook even snel weer 'inkrimpen', indien nodig. Daarmee nemen cloud services uw kopzorgen omtrent (over)dimensionering meteen ook weg.

Waarom cloud services? Efficiënter werken!

Het uiteindelijke doel van IT is bedrijven en eindgebruikers efficiënter en productiever te laten (samen)werken, zodat de strategische bedrijfsdoelstellingen behaald kunnen worden.

Productiever en mobieler

Cloud services zijn altijd en overal beschikbaar voor uw medewerkers, ook van buitenaf. Via cloud computing kunnen ze steeds hun IT-applicaties en data oproepen en dit vanop verschillende toestellen. Zo worden de eindgebruikers niet alleen mobieler en productiever, ze kunnen ook een pak efficiënter samenwerken en communiceren.  

Ingebakken innovatie

Cloud services worden ook voortdurend bijgewerkt. Nieuwe versies en updates worden automatisch live gezet. Zo werkt u steeds met de laatste nieuwe technologie zonder dat u er iets extra voor hoeft te investeren. Innovatie zit dus als het ware ingebakken in cloud services.

Waarom cloud services? Continuïteit in alle veiligheid!

De cloud is een betrouwbare en hyperbeveiligde omgeving, waar u met een gerust hart uw bedrijfskritieke informatie kunt beheren, repliceren en back-uppen.

Hyperbeveiligd en gegarandeerde beschikbaarheid

Het beveiligingsniveau en de gegarandeerde 'uptime' die cloud services kunnen aanbieden, liggen vaak veel hoger dan wat anders financieel-technisch haalbaar zou zijn in een eigen on-premise IT-infrastructuur. Uw diensten zijn dus steeds goed beveiligd en beschikbaar, waardoor de continuïteit van uw bedrijf verzekerd blijft.

Is de cloud iets voor uw onderneming?

Het staat als een paal boven water dat de cloud (terecht) aan een immense opmars bezig is. Ondanks de onbetwistbare voordelen roept cloud computing bij veel bedrijven nog steeds heel wat vragen op.

Neem vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak. Onze cloud experts begeleiden u daarom graag bij het vinden van net die cloud services, die uw bedrijf kunnen helpen groeien.

Contact opnemen