De rol van een IT-manager is de voorbije jaren sterk veranderd. Ze evolueert bijna net zo vaak en net zo snel als IT zelf, constant dus. Omdat het niet voor elke KMO interessant en/of haalbaar is om deze evolutie op te vangen met een in-house IT-manager, bedacht Aurelium dit unieke profiel: de Shared IT Manager. 

Wat is een Shared IT Manager?

Een Shared IT Manager is eigenlijk een zeer ervaren IT-Manager die zich bekommert om een beperkt aantal Aurelium-klanten. U 'deelt' hem of haar als het ware met enkele andere bedrijven en betaalt enkel wanneer u effectief beroep doet op uw toegewezen Shared IT Manager. Zo vermijdt u een dure kost op uw payroll.

Wat doet een Shared IT Manager?

De Shared IT Manager doet wat je van een IT-manager mag verwachten en nog veel meer. 

 • IT-Manager
  De Shared IT Manager leert uw bedrijf grondig kennen en analyseert de noden en behoeften. Samen met u werkt de SIM de meeste geschikte oplossingen uit en houdt daarbij rekening met uw budget en langetermijnplanning. Zo begeleidt deze professional uw bedrijf en uw medewerkers vlot naar een succesvolle toekomst. 
   
 • Trend Watcher
  Aurelium Shared IT Managers zijn per definitie gebeten door IT. Gedreven door deze passie gaan ze voortdurend op zoek naar de laatste trends en nieuwste features binnen het IT-landschap. U kunt er bovendien op vertrouwen dat ze van al die nieuwe trends en evoluties net die elementen aan u zullen voorleggen, die voor u interessant kunnen zijn.
   
 • Projectmanager 
  De rol van de Shared IT Manager stopt niet bij het voorstellen en uittekenen van de juiste concepten. Tijdens de implementatie ervan treedt de SIM ook op als projectmanager, die het volledige beheer van het project voor zich neemt. Hij houdt de vinger aan de pols in elke fase van het traject en aan de hand van grondig overleg en planning tracht hij de risico's zoveel mogelijk te beperken. Hij waakt er dus over dat het project volgens de gemaakte afspraken wordt opgeleverd. 
   
 • Accountmanager
  Ook buiten die projectperiodes blijft de Aurelium Shared IT Manager uw vertrouwenspersoon en centrale aanspreekpunt op vlak van IT-infrastructuur. De SIM volgt uw business mee op en zit regelmatig met u samen zodat alles vlekkeloos blijft verlopen, niets over het hoofd gezien wordt, foute IT-investeringen vermeden worden en de langetermijndoelstellingen niet uit het oog verloren worden. 

Een Shared IT Manager voor uw onderneming?

Onze consultants maken graag tijd  voor een vrijblijvend gesprek. 

Contact opnemen