Gert Lambers - 11 jan 2023

Het nieuwe jaar is uit de startblokken geschoten. Hét ideale moment om een nieuw webinar te introduceren! De komende maanden staat er naast onze populaire PowerBI en SharePoint webinars ook een nieuw initiatief op de planning: op 16 februari organiseren we onze eerste online sessie over Microsoft 365 — kortweg M365. Daar zit namelijk veel meer in dan alleen Word en Excel.

Wat is Microsoft 365?

M365 is een pakket van Microsoft-tools. De allereerste versie van het pakket bestond uit Word, PowerPoint en Excel. Door de jaren heen breidde Microsoft de inhoud van het pakket verder uit. Naast de oorspronkelijke drie applicaties zijn er nog M365-apps die u wellicht dagelijks gebruikt, zoals Outlook en Teams. En dan zijn er nog de minder gekende, maar even sterke apps van de suite, zoals OneNote, To Do of SharePoint … Hoe goed kent u die?

Waarom een webinar over M365?

U zit urenlang te typen in Word-documenten, te bellen via Teams en mails te versturen via Outlook. Daarom betaalt u ook voor een abonnement om die tools te gebruiken. Maar wist u dat u niet alleen betaalt voor die paar tools die u elke dag gebruikt? In datzelfde abonnement zitten nog zóveel andere handige tools vervat waarvan u misschien niet eens wist dat ze bestaan. En dat is zonde.

Met dit nieuwe webinar zetten we die onbekende applicaties binnen het M365-gamma in de kijker. Tijdens deze praktijkgerichte sessie gidst een van onze ICT-trainers u door alle aspecten van de Microsoft 365-suite.

Wat houdt het webinar precies in?

In principe is Microsoft 365 een ijzersterke bundel productiviteitsapps. Tijdens deze praktijksessie krijgt u een helder overzicht van wat er allemaal in het M365-pakket zit. Waar dienen al die apps voor? Onze expert toont u hoe u met die minder gekende apps verschillende taken en processen automatiseert, productiever en efficiënter werkt én uzelf dus tijd en moeite bespaart.

Met een aantal demo’s zoomen we in op de specifieke tools, die we daarna aanvullen met meteen inzetbare tips en tricks voor de verschillende applicaties. Zo ontdekt u ongetwijfeld een paar features die uw werk heel wat vlotter en aangenamer maken. Tijdens de aansluitende Q&A-ronde beantwoorden we met plezier de vragen waar u nog mee zit.

Start het jaar sterk en leer de handige tools van uw Microsoft 365-licentie kennen tijdens één gebalde online sessie. Schrijf je vandaag nog in via onderstaande link.

Inschrijven voor deze webinar