Software

Uw IT-infrastructuur is een bepalende succesfactor voor uw organisatie. Even strategisch als de keuze van de hardwarecomponenten waaruit uw IT-infrastructuur bestaat, is de keuze van de software die u erop laat draaien. 

Expert in software-oplossingen voor KMO

Het aanbod op de markt is groot en elke vendor heeft wel een eigen complex licentiemodel. De juiste keuze maken, is dus niet zo evident. Laat u daarom ondersteunen door een ervaren IT-partner met doorgedreven kennis van alle software-oplossingen in de markt, die u neutraal en onderbouwd advies kan geven bij het selecteren van de beste software-oplossingen voor uw KMO.

30 jaar ervaring 

Aurelium is sinds 1987 actief als IT-partner voor KMO's. We kennen de software-markt door en door. Bij Aurelium kunt u dan ook terecht voor het beste advies bij de keuze, aankoop en implementatie van uw software.

Partnerships met kwalitatieve leveranciers

Bovendien heeft Aurelium door de jaren heen stevige partnerships uitgebouwd met de kwalitatieve en betrouwbare softwareleveranciers, zodat we samen u optimale software-oplossingen kunnen leveren voor uw bedrijf. 

One-stop-shop

Voor ons stopt het niet bij de verkoop van software. Aurelium kan u ook ondersteunen bij

Advies nodig bij de keuze of implementatie van uw software?

Onze consultants maken graag tijd vrij om u bij te staan en te adviseren. 

Contact opnemen

Niet gevonden wat u zocht?

Aurelium is van vele markten thuis, en de kans is zeer groot dat we u alsnog van dienst kunnen zijn.
Laat ons gerust een seintje en vertel ons wat uw specifieke noden zijn.