IT speelt een steeds belangrijkere rol bij het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen. Het beschikken over een degelijke, performante en betrouwbare IT-infrastructuur is cruciaal geworden. Besteed daarom voldoende aandacht aan het selecteren van uw hardware, zodat alle componenten van uw IT-infrastructuur correct met elkaar kunnen communiceren en samenwerken.  

Strategische partner

Het advies van een ervaren IT-partner met een degelijke kennis van de IT-markt en duidelijk zicht op de behoeftes en doelstellingen van uw bedrijf is absoluut geen overbodig luxe bij  het maken van strategische keuzes op het vlak van hardware.

30 jaar ervaring

Aurelium is al sinds 1987 actief als leverancier van hardware, software en IT-diensten, en is uitgegroeid tot een vooraanstaande IT-partner. Desktops, laptops, tablets, smartphones, servers, software, storage, back-up, security, migratie, business continuity, ... IT-infrastructuren hebben voor ons nog maar weinig geheimen. 

Partnerships met kwalitatieve leveranciers

Bovendien heeft Aurelium door de jaren heen stevige partnerships uitgebouwd met de beste hardware vendors en distributeurs. Zodat we samen uw IT voortdurend kunnen bijstellen en optimaliseren voor het beste resultaat.  

One-stop-shop

Voor elk aspect van uw IT-infrastructuur kunt u dus  bij Aurelium terecht:

Advies nodig bij de keuze of implementatie van uw hardware?

Contact opnemen

Waarom kiezen voor hardware-opzet bij Aurelium?

Enkel vooraanstaande leveranciers

30 jaar ervaring

Steeds een consultant tot uw dienst