Microsoft Teams use case: hoe Aurelium de tool zelf gebruikt

U zal ongetwijfeld al gehoord hebben van Microsoft Teams, de digitale werkomgeving van Microsoft die medewerkers, content, tools en conversaties samenbrengt. Door gebruik te maken van deze omgeving kunnen teams efficiënter samenwerken...

Microsoft Teams use case Aurelium
08/04/2024

Hoe kiest u de ideale IT-partner?

Steeds meer bedrijven kiezen voor IT-outsourcing. Logisch, zo krijgt u toegang tot expertises en vaardigheden die niet of onvoldoende beschikbaar zijn in uw organisatie. Bovendien kunnen uw medewerkers zich beter focussen op uw kernactiviteiten. Maar hoe kiest u een IT-partner die perfect bij de behoeften van uw organisatie past?

Ontdek onze 5 selectietips!
06/12/2023

Eerste Hulp Bij ICT-rampen: beperk de schade met een strak Disaster Recovery Plan

Zijn de kernactiviteiten van uw bedrijf sterk afhankelijk van uw ICT-systemen? Zorg dan niet enkel voor een goede beveiliging, maar ook voor een deugdelijk Disaster Recovery Plan om de impact van onvoorziene ICT-calamiteiten zoveel mogelijk te beperken.

Disaster Recovery Plan
10/05/2023

Zo geven managed services uw organisatie ademruimte

Een goed it-beheer speelt een cruciale rol bij het verhogen van de productiviteit van een bedrijf. Zorgt u voor permanente monitoring en proactief onderhoud van uw it-omgeving en voor veilige en stabiele verbindingen, dan werken uw medewerkers efficiënter. Is it-beheer niet uw specialiteit? Hoeft niet: u kunt dit ook uitbesteden. Ontdek waarom Managed Services van onschatbare waarde zijn voor kmo’s als die van u.

Server
05/09/2022

3 techproblemen die u makkelijk oplost

Slimme bedrijfsleiders weten dat ICT-uitdagingen groeikansen bieden. Aurelium legt de vinger op drie uitdagingen die u vandaag kunt oplossen om morgen efficiënter te zijn.

tech problems
24/06/2022

ICT-trainingen: een belangrijke pijler van ons partnerschap

Een IT-partner als Aurelium is geen leverancier. Ons werk zit er namelijk niet op na de levering van de software. We zorgen ervoor dat onze oplossingen optimaal gefinetuned worden om uw onderneming zo vlot, veilig en efficiënt mogelijk te laten draaien. Bovendien leren we uw medewerkers ook hoe ze ermee moeten omgaan. 

ict trainingen
10/06/2022

Zo begint u als KMO aan uw digitale transformatie

Nu de wereld razendsnel digitaliseert, staat deze transitie ook in kleinere bedrijven op het programma. Kwestie van zo goed mogelijk te connecteren met uw klanten, partners en werknemers. Maar hoe begint u eraan? Een checklist!

digitale transformatie
24/05/2022

Zo rendeert uw investering in IT-services het best

Om uw investering in IT-services optimaal te laten renderen, kan uw relatie met uw Managed Service Provider (MSP) maar beter goed zitten. Het samen vinden van de juiste balans tussen de geleverde prestaties en het kostenplaatje is cruciaal.

Rendement
05/04/2022

Windows 10 versus Windows 11: wat verandert er?

Van een frisse, moderne look tot gloednieuwe functies: Windows 11 is andere koek dan Windows 10. In deze blog sommen we de meest markante verschillen op.

Windows
18/01/2022

Deze 5 trends sturen de digitale werkplekken en IT-beslissingen van 2022

De door de pandemie versnelde digitale transformatie dendert door in 2022. Hybride teams met zowel thuiswerkers als kantoorwerkers worden de norm. Organisaties zullen thuiswerk verder moeten faciliteren en kantoren anders moeten inrichten. Effectieve communicatie- en samenwerkingstools moeten hierbij helpen.

Digitale-werkplekken
03/01/2022

Wat doet u aan de kwetsbaarheid in Apache Log4j?

Eerder deze maand raakte bekend dat er een ernstig beveiligingslek zit in Apache Log4j. De naam zegt u misschien niet veel, maar de kans is groot dat uw bedrijf er toch gebruik van maakt. Wat zijn de gevaren van dit lek, welke stappen moet u ondernemen en waar kan Aurelium u bij helpen?

Apache Log4j